Layanan

Atusan pelanggan wareg

Babagan Kita

Teks babagan perusahaan kita

  • Fl202011101052354129
about-tit-ico

KERJA Wiwit 1998

Huai'an Zhili Pipe Industry Technology Co., Ltd.

minangka profesional sing melu riset lan pengembangan, manufaktur,

sales minangka salah sawijining pabrikan pipa sing apik,

perusahaan ngoperasikake merek "pipa dokter"

Ora bisa kerja? Hubungi Kita!

Kita bakal mbantu supaya bisa kerja maneh. Cepet lan Kualitatif.

promote_img